четвъртък, 4 август 2011 г.

Кадиев прекади предизборно

"Замразявам данъците, безплатен транспорт за пенсионерите, безплатна детска кухня и бонуси за всяко новородено в столична клиника през следващите 4 години. Догодина пък по хуманен начин ще бъдат отстранени бездомните кучета, прибрани от улиците в приюти. Кадиев предлага ново решение – боклуците да се изхвърлят само в специални пликове, които гражданите ще си ги купуват предварително и на практика по този начин ще си плащат таксата."
Данъците за себе си вече ги е замразил. Живее в палат без акт 16, следователно не плаща нищо. Пропуснал е да даде на пенсионерите и по една безплатна Виагра месечно, като пътуват и се посещават, поне да има защо. Но пък може да е искал да ги поласкае с непоколебимата си вяра във възможностите им. Въобще, доста безплатни неща е нахвърлял, естествено без да каже кой и как ще ги плаща. Прилича ми малко като на партизанин в мандра, само дето не е въоръжен. 
За кучетата или лъже, или не лъже, но в такъв случай няма да е хуманно. Тоя въпрос няма хуманно решение. Едно, че кучетата не са хора (хуманен - прилагателно име, тип 79, 1. Човешки). Второ, и ветеринарно решение няма. Има ловджийско. 
За гениалната му идея с пликовете имам само един въпрос: Ако опаковам в други пликове и ги оставя вечер до контейнера, какво? Няма да ги приберете!? Добре, ще ги оставя някъде след завоя.
И нито дума не е обелил, другарката му от коя турбинка на ТЕЦ София ще точи, тази от 25 МW или другата от 60 МW. Но да не го притискам, сигурно Р.Овч. още не е решил.

Все пак, добре, че няма да стане кмет.