понеделник, 27 юни 2011 г.

Физико-медицински феномени.


"Шефката на СГС Владимира Янева внезапно заболя и постъпи в болница. Изслушването й за конфликт на интереси пред ВСС пропадна и няма да отговаря."


От 20 години на родна почва се наблюдават интересни физико-медицински феномени на духа и тялото, срещани почти при 99% от лицата, разследвани за крупни измами и престъпления. Един от тях е емпирично доказан, въпреки липсата на теоретично изведен закон.  Феноменът е известен под името "Втори закон на Сотиров-Шпонхоер-Гоцев" и гласи:


"Не всички тежко болни са престъпници, но всички престъпници са тежко болни."


Брейкинг нюз:
Диагнозата на съдийката е “биполярно афективно разстройство”. Хората, изпитващи това страдание, живеят с постоянни клатушкания в настроението - от весело и приповдигнато до потиснато и депресивно усещане за света и живота. 

Интересни данни, потвърждаващи вторият закон и даващи основание за първоначално формулиране на обща психосоматична теория на убедените в недосегаемостта си крадци:
"Когато се краде с чувство за безнаказаност и недосегаемост, настроението е приповдигнато, весело и апетитно. Когато има основателни данни за уличаване в престъпление, депресивните усещания за живота и света нахлуват като циганин в селска къща."