сряда, 25 май 2011 г.

Най-важното за партийните патриот-паразити (Parte parassita-patriota)

http://www.facebook.com/note.php?note_id=122687861082656

Паразитите в България не са от вчера
Партийните паразит-патриоти съществуват от преди самите партийни ядки и структури, били са в партиите и организациите и преди нас, и е много вероятно да ни надживеят. Открити са данни за подобни паразитни форми от преди близо 200 години и оттогава те са оцелели до наши дни без да променят психомоторното и храносмилателното си устройство. Паразитпатриотите издържат на повече от 100 пъти по-висока доза срам и неудобство от смъртоносната за обикновените хора и могат да оцелеят при всякаква структура и форма на партията или организацията. На всичкото отгоре те могат да живеят близо месец с откъсната глава, защото мозъка и всичко жизненоважно им се разполага в задника.
Какво обичат партийните паразит-патриоти
Паразитите се нуждаят най-много от пари и власт, наричани съвкупно за краткост „кокал” или „далавера”. Всички те избягват дневна светлина, обичат да са прикрити и обитават най-често кръчмите или фирмените офиси, зад пълни чаши и чинии, около служебни автомобили и телефони, пред фирмените каси, покрай властимащите в момента и т.н. Те са готови на всичко за да си осигурят комфорта описан по-горе, включително да продадат и майките си, а при липса на роднини за продаване стават национални предатели. Не защото милеят за Родината повече отколкото за родата си, просто градират офертите. Могат да издържат 4 години без парламентарно кресло, но го преживяват драматично, насилвайки по-дребните паразитпатриоти. Те живеят предимно в Столицата, на партийно-държавна издръжка и стоят заедно в групи, в някои случаи събрани по попровинциален признак. Най-много паразитпатриоти се появяват след загасване на осветлението и вкарването на по-едрите паразити в Парламента. Често в такива случаи леговището им се пренаселва, особено ако имат позиции в изпълнителната власт, стават изключително нагли и започват да излизат през деня, да пълзят в интернет форуми и блогове и да разнасят зарази. Така че, ако видите по светло, в блог или във форум един партиен паразит-патриот, значи те вече са станали толкова нагли и арогантни, че им е все едно какво става около тях. В такива моменти дори не забелязват, че някой вече навива плътно вестника...
Откъде се появиха тези паразити!?
Освен с популацията, която сте заварили и вече се е настанила във вашата партия или организация, трябва да се справяте и с паразитите, които прииждат от съседни партии, движения, НПО-та, клубове и организации, а през топлите месеци и от агентурния апарат на ДС. Някои паразити изминават големи разстояния, пропълзявайки през разнородни партии, десни и леви структури, общински съвети, младежки организации, през стълбищата и кабинетите на ДС, промъкват се през прозорци, врати и канализация... Те и техните протежета могат да бъдат внесени във вашата организация от чужди партийни паразити, с гаранти, поръчители, чрез избори и т.н. Така че, борбата с партийните паразити трябва да се води постоянно, всесезонно и повсеместно.
Болести
Партийните паразити са механични преносители на редица опасни заболявания като олигархизъм, корупция, клиентелизъм, вождизъм, дизентерия и затъпяване. Предизвикват алергични, уртикарни и астматични кризи на хората в по-близък контакт с тях. Те са всеядни, но за сметка на това лакоми. Не боледуват от скрупули и нямат проблеми със досадни чувства като съвест или чест. Техните секрети могат да се открият върху структури, които изглеждат уж чисти, стига да знаете как и къде да гледате.
Размножаване
Опитен партиен паразит може да произведе над дузина малки партийни паразитчета. Те се излюпват от специални Младежки капсули или миризмата ги привлича от близки партийни хабитати. За няколко години стават послушни и достатъчно вредни, в зависимост от подаваните им трохи и обещания. Така че, ако унищожите и последният партиен паразит-патриот, в следващите месеци все още ще виждате паразитите излюпени от него. Малките паразити напълно наподобяват възрастните, чувствително обидчиви са на същите теми като тях, дори обичат повече и развиват бурно паразит-патриотизма. Единични екземпляри могат за кратко време да подминат по зараза и паразития самите стари едри партийни паразити.
Видове партийни паразити
Има много и различни видове партийни паразити. За щастие вие вероятно имате проблем само с един-два вида, Червен паразит-патриот или Хамелеоноподобен паразит-патриот. Напоследък се разширява популацията и на всеядни Бизнес-патриот паразити. Разпространено е заблуждението, че чрез подходящо говорене и призиви, обработваните паразити можело да еволюират в истински патриоти или че ставали принципни и отговорни. Това не е така – около 3 пъти в живота си партийният паразит сменя обвивката си и за няколко часа след смяната е сиво-бозав, а след това, в следствие на досега с въздуха и коалицията се оцветява в обичайните си цветове.
Червен паразит-патриот (Rubra parassita-patriota)
Това са големите стари паразити, произхождат от ДС и БКП и са разпространени във всяка структура, партия или организация. Срещат се най-често по партийните върхове, но са добре застъпени и на средно ниво. Хранят се с всякакви постове, длъжности и органични отпадъци. Много издръжливи, могат да гладуват до 3-4 години извън власт и пост, но бързо наваксват при удобен случай. Предпочитат да обитават партийни централи, парламентарни банки, министерски съвети, президентства и канализационни тръби. Понякога могат да бъдат срещнати и на открито по митинги и панаири, откриване на паметници, национални и локални чествания и т.н. Продължителността на паразитията на Червеният паразит-патриот е докато слуша водещите си офицери и дели с колегите от службите. Изключително вредоносни и заразни, трудно изтребими. За щастие, все пак са смъртни.
Хамелеоноподобен паразит-патриот (Chamaeleo parassita-patriota)
Това в момента е най-често срещаният паразит в партиите. Отглеждат се, охранват се и се размножават предимно в специално създадени от старите паразити Младежки капсули-органицазии. Тези патриот-паразити са прочути със способността си да си променят окраската в зависимост от цвета и настроението на лидера си. Устата им е по-голяма от главата, а езика от тялото. Едното им око гледа Напред, а другото назад. Това им изключително качество им помага да забелязват и най-дребната възможност да се качат на софрата на големите паразит-патриоти . Срещат се в партии с централна държавна субсидия, както и в организации, където постъпват солидни суми от собственост. Този вид паразитни партийци може да се открие навсякъде в структурите, но предпочита централите или областните топли и влажни места. Тези партийни патриот-паразити прекарват около 75% от живота си в опаразитената структура. Извън нея са безпомощни и объркани, като им се налага дори да работят, за да живеят. Направени са изследвания и е емпирично доказано, че извън партията приемник или организацията преносител, Хамелеоноподобните паразит-патриоти бързо престават да са патриоти, но продължават да са паразити.
Бизнес-патриот паразити (Business-patriot parassita)
Генезиса им е от съветско-руските феодални партии и практики. Навлизат в живота ни от олигархичните кръжоци на големите стари червени паразити. У нас се срещат най-често в абонираните за парламента структури и организации, но има данни и за такива, основали нови партийни форми. През летните месеци, особено в изборен период може да се видят и на открито в стари, олекотени вече организации или някои партии, известни с безпринципното си поведение. Бизнес-патриот паразитите не се ограничават само в партийните граници, а целта на атаките им е осигуряване на държавно-властови хабитат. Те навлизат в сградите на парламента, министерски съвет или президентството от канализационната или изборната система, или чрез нарочно внасяне на парични суми по съответните сметки на големите стари червени патриот-паразити. Продължителността на живота на този вид паразитни форми е различна и зависи от съотношението - размер на повереният за управление капитал към размера на отчислените обратни вноски. Както и от способностите на изпратеният снайперист - обезпаразитител.
Борба с паразитите
За да се определят подходящите методи и препарати за третиране на партийните паразит-патриоти, трябва да се прецени стадия на развитие на популацията, развъдните им райони, както и основните източници на финансиране. Професионалните препарати са на основата на личната отговорност и хигиена, нулевата толерантност към паразитите, осветяване на действията им и др., които в добра концентрация, състояние и форма имат силно въздействие върху мераклиите за паразити. Същото се извършва и с намотан вестник, но се губи ценно време. За съжаление няма препарат, който да убива превантивно младите паразит-патриоти. МО или Капсулата, в която са отглеждани има все по-дебела партийна обвивка, защитаваща послушните паразитчета от препаратите. Затова се налага между 30 - 40 дни след първата обработка на старите партийни паразити да се проведе втора. Така се унищожават новородените още преди да са разнесли заразата и да са създали на свой ред нови партийни паразитчета.
Превантивни мерки
Поддържайте висока лична хигиена. Скрийте откриването на позициите ви. Намотайте вестника стегнато, но еластично и удряйте акуратно, но силно. Следете и алармирайте другите членове при всеки открит от вас теч в партийните финанси или дупки в партийните принципи. Помнете: Паразит-патриотите могат без власт, но не могат без облаги и пари. Опитайте се да организирате засегнатите от заразата хора и обработете с препарати с дълготрайно остатъчно действие цялата партия. Всички дружества, градски и областни централи и низови организации, за да се подържа биологичния минимум на популацията им. Дори да не виждате паразити в организацията си, провеждайте превантивни обработки два пъти в годината. Внимавайте: Партийните паразит-патриоти прииждат и от други структури или се внасят с гаранти от вън, така че никога не може да се каже, че сте си решили проблема с паразитите окончателно.
При анализа са ползвани предимно изследвания и факти от актуалното състояние на ВМРО, превърната от обитаващите го партийни паразит-патриоти в МВРО.
от Spiro Perov на 11 май 2010 г. в 10:38